понеделник, 9 май 2011 г.

The Lonely Island feat. Michael Bolton - Jack Sparrow (new video)

Още малко ще ви надувам главата с The Lonely Island, понеже вторият им албум с explicit content излиза утре. В събота е била премиерата на Jack Sparrow с гост вокали на Майкъл Болтън, докато в петък са пуснали още една песен - тази със Santigold, а пък преди това пуснаха и тази с Beck. Още преди това пък бяха пуснали тази със Snoop Dog, като преди това пък обявиха Motherlover с Джъстин Тимбърлейк за 4-и сингъл от албума, но преди това пуснаха We're Back. Да не забравяме, че преди We're Back, ни показаха The Creep с Ники Минаж, която последва епичната I Just Had Sex с Akon. Ако трябва да слагам линкове на всичко, ще си счупя пръстите, така че засега само песента, посветена на капитан Jack Swallows.
Тъй като гледам малко неща от албума останаха неизвестни.

5 коментара:

Nostromo каза...

Жалък клип, жалка песен и още по-жалък Болотин. Откъде го изровиха тоя.

Lu каза...

Стига бе, Ностро, май не си запознат с The Lonely Island и Saturday Night Live стилистиката на тяхното творчество, затова явно ти се струва странно. За мен Болтън спечели доста мъжеточки, участвайки в песента.

cinemascrotum каза...

Хахха, тази простотийка е много по-добра от онова със Снупеца. Болтън има някакъв "Веселин Маринов" vibe, обаче за нуждите на клипа си е екстра. :)

Silver каза...

Не е зле, но няма как да бият The Creep. Нито Шай Рони, макар онова да си е прост SNL digital short.

Lu каза...

И The Creep, и Shy Ronnie ги има в албума, така че не се налага да ги "бият". Но да, по-слабо е, въпреки че пак е добро. То не знам дали е възможно да се надминават постоянно, в един момент от толкова epicness реалността би се изкривила.