четвъртък, 5 май 2011 г.

Miles Kane – Colour Of The Trap (2011)

Дебютният албум на Майлс Кейн - творческата половинка на Алекс Търнър в The Last Shadow Puppets и фронтмен на The Rascals - вече изтече и аз нямам търпение да го чуя.
Надявам се Colour Of The Trap да не е trap.

genre: alternative, indie, pop, garage rock

01. Come Closer
02. Rearrange
03. My Fantasy
04. Counting Down The Days
05. Better Left Invisible
06. Quicksand
07. Inhaler
08. Kingcrawler
09. Take The Night From Me
10. Telepathy
11. Happenstance
12. Colour Of The Trap

6 коментара:

Nostromo каза...

ЧИД, Гери! :)

Нещо напоследък съм се изчерпал от пожелания (май и от коментари), затова много ти здраве, щастие и успехи. ;)

Пожеланията са и от цялата гилдия на псевдонаучните работници, с която в момента измисляме начин как да ти наловим риба, хипнотизирайки я. ;D Можеш да слагаш тиганите. :)

Анонимен каза...

Честит имен ден :)
весело прекарване с още по весели мелодии :)

http://www.youtube.com/watch?v=w67wYN_P6cg

:D

Lu каза...

Nostro, благодаря за хубавите пожелания - и на теб, и на гилдията. За рибите ще ви дам подсказка - опита ми не е голям, но доколкото го има ме е научил, че попчетата не кълват на молби и царевица. Иначе и попчетата, и всички останали риби кълват на десетолевки. :D

Ламоте, благодаря и на теб, а тоя човек-оркестър е героя ми за деня. :)

toshekk каза...

Ех, най-после, отдавна чакан от мен албум.

Lu каза...

И какво мислиш за него? :)

toshekk каза...

Ами за 4-5 пъти слушане мисля, че е албум от доста висока класа и съм сигурен, че ще бъде доста добре приет от феновете на Arctic monkeys, TLSP и въобще тези, които харесват малките сладки инди песнички :)И общо взето темата на текстовете е както при роднинските групи, мелодиите не са особено запомнящи се, но са хубави според мен. Харесва ми и гласът на Майлс. Ноел Галахър е само беквокал, което е жалко, може би (My fantasy) и аз ако не бях прочел, че е той, даже нямаше да разбера. Някаква френска моделка се вкючи перфектно и ме изненада приятно (Happenstance). И все пак Алекс Търнър липсва, поне на мен :D
И така, всички песни ми харесаха страшно много. Не знам какво друго да напиша и затова искам и ти да си напишеш мнението, че те бива повече :)