четвъртък, 8 март 2012 г.

3 години trains in the night

Още една годинка се изтърколи и блога ми чукна сакралната възраст 3 години.
Напоследък малко съм го занемарила, защото едно че нямам време (сефте) и второ - не излиза кой знае какво, а за глупости не ми се пише, но продължавам да се ослушвам за интересни неща.
Не ми се пише, но пък с картинките нямам проблем, щом е за глупости.Честит празник на всички дами и на майките на всички, които ме четат. Това все едно го каза Шамара.

15 коментара:

Nightwish El каза...

Хахха, Лу - айде двойна честитка!
Да си все така музикална, послушна и със зашеметяващ бретон! :P

Като съм развълнувана, плещя глупости на max, но винаги можеш да вдигнеш волумето и да ме заглушиш... :))))

Весел празник!

Lu каза...

Хахаха, Ел, благодаря ти! Харесвам твоите глупости, честит празник и на теб! <3 Бретона изисква много грижа, но се отплаща. :D

Nostromo каза...

Честито, Лу!
Знаех си, че ще дойде ден, в който ще ни покажеш и другия си профил! (Най-после ве!!!) Е, отплати ми се чакането, а даже и бретон не съм си пускал! (А може би трябваше?) :P

Много здраве и щастие, Дейвид Бауи да те спомене в блога си и да ти се скара, че дълго време не си го споменавала! Наздраве! :)

Lu каза...

Верно е другия, чак сега забелязвам, като спомена. Все още не мога да реша кой ми е по-добър, че да показвам само него на снимки (Дита фон Тийз така прави).

Бауи верно ли има блог или просто мътиш водата? :D Ще го спомена, като издаде нещо ново, михлюзина. Reality още ми разтуптява сърцето, като си го пусна, ама 9 години си е сериозна пауза. Надявам се да не гони Китайската Демокрация като интервал.

Мерси за хубавите пожелания, ша пия един сайдер, то се е видяло. Наздраве! :D

Lammoth каза...

уау, приличаш на двоен агент, пратена да ликвидира Джеймс Бонд :р :)) С чара си :р

Честит празник! :)) И на блога:)

ПС В момента проверявам дали 8 март не е масонска дата :Р

Lu каза...

Мерси, Ламоте, Бонд все оцелява копеленцето. :D

Какво излезе за датата, нещо конспиративно? 8+3=11, което е и моето лично нумерологично число, задълбай в тая посока. :D

Silver каза...

Честито, и по-често препоръчвай разни неща. :)

sekamo каза...

Честити ти празници и от мен, Лу! Много усмивки, щастие, музика, лъчи да има винаги около теб и все така прилежно да ни въвеждаш в новостите "по ноти" :) Хубав празник и весело!

Lu каза...

Silver-е, когато имаш нужда, ще казваш. :)

Sekamo, много ти благодаря за хубавите пожелания, да ти се връща с пълна сила! Весело и на теб! :)

cinemascrotum каза...

Поздравления за рожденния ден на блога и честит 8-ми март! Както добре знаеш, хората чиито блог-о-дни съвпадат с празници, са легенди. /хвала на Демиурга!/. :D А сега сериозно - желая ти още много /и по-чести/ публикации за образоване на плебеите, и все по-качествена музика, която да слушаш през останалото време. Наздраве!
P.S. Готини очила as always. :)

Lu каза...

Много ти благодаря, Скротуме!:) Това за празниците по моите наблюдения става само в случаите с църковни празници (хвала на Демиурга!(2)), но дай Боже да греша. :) Благодаря отново и да ти се връща!

Влади Неколов каза...

Lu, както винаги аз съз закъснение влизам в час, но въпреки това имаш мноооого голямо "честито" и от мен! :)

Lu каза...

Много ти благодаря, Влади! :)

troubadour каза...

Знаех, че ще пропусна само с един ден, честит празник, то мойту и на инвалидна количка не минава, ма както вика Достоевски, бях в изстъпление, въпреки че и това е лъжа, просто не пърхах много из нетовете и мдам... имам същия бретон между другото, само че с дължината на останалата част от косата ти, ма важна е идеята... не е ли прекрасно, когато някой ти честити нещо и не спира да приказва за себе си, хората сме чудесни, но сериозно, честито пак, голяма да пораснеш, со се блога и да чуеш новия албум на dying fetus :P

Lu каза...

А останалата част от косата ти е с дължината на бретона ми, нали? :)
Мерси за пожеланията, единия ден закъснение се оказа фатален и докато чуя албума, той фетуса взел, че умрял. Съвсем логично албума е умряла работа. Мерси пак и със здраве! :)