Architecture In Helsinki - Contact High (new video)

Преди няколко години един заблуден човек по повод една дискусия се опитваше да ме убеди, че в Architecture In Helsinki нямало никаква електроника. Бих цитирала Mister T, но нека не задълбаваме.
Очаквам с любопитство Moment Bends, който официално излиза другия месец. Със сигурност няма да е лош, след като AIH вече са част от могъщия арсенал на Modular.
Този клип пък ми напомня за Shoes на Tiga, ама само отначало, докато не се бях вгледала в андрогинното същество с костюм.
... Ще си пусна Tiga, стана ми мъчно като се сетих.

Коментари

аз през половината време на песента се чудех дали е мъж или жена... иначе, кой знае колко aih е слушал твоя познат.

между другото tiga ще е на exit, в момента билетите са по 100лв!

абе при припева на тая песен (след 1:00) гласът на вокала ми звучи като ben gibbard от death cab for cutie.
Lu каза…
И аз мисля, че човечеца не беше в стихията си, но на хората много често не им пречи да настояват за правота в области, с които са слабо запознати.

Exita и аз го гледах миналата седмица и мисля, че наводних клавиатурата с лиги. Pulp, Arcade Fire, Portishead, Beirut, Tiga, и Hadouken! ме блазнят изключително много, а не са дори и половината от обявените имена. Надявам се да се появи някакво свободно време за подобни мероприятия, ама е малко вероятно. И цената е много добра. А българското човечество почна да реве, че цена от 96 лв е висока за двудневен фест в Разлог. Така де, не може да сравняваме Elevetaion-a с Exit-a, ама все пак принципа е еднакъв.
като твой адвокат те съветвам да купуваш билети за ехит. после ако не ходиш може да ги шитнеш по 150лв. и даже ще си напред.
Lu каза…
Не обичам такива практики, понеже никога не е сигурно дали има на кого да ги шитнеш, пък и ми става доста криво, като се сещам, че няма да ходя, а съм си купила билет. А ако реша да ходя ще си взема билет предния ден, такава ми е практиката обикновено. :D

Популярни публикации от този блог

Честит ми рожден ден!

3 години trains in the night

Drab Majesty - Modern Mirror (2019)