Woodkid - Run Boy Run (new video)

Йоан Лемоан (баси якото име) или познат като Woodkid, през времето, когато не снима клипове за Lana Del Rey, снима клипове към собствените си парчета, които са епик епикнес. Клиповете повече, парчетата по-малко, но пак държат много добро ниво. С Run Boy Run продължава мрачната чернобяла фентъзи феерия, започната от Iron. Приятно гледане.

Коментари

Unknown каза…
Както и предния клип, за малко да се окаже много як, :) Where The Wild Things Are.
Lu каза…
Да, можеше да измисли нещо по-оригинално, ама предния клип е супер; какви са ти забележките?
Unknown каза…
Too much 300. :) Иначе накрая с пушеците е много пипнато де.
Lu каза…
Явно човека се "вдъхновява" активно. :) Ма то ако тръгнем да изброяваме всички, които се "вдъхновяват" от 300...
Unknown каза…
Сел, бтв, винаги съм се чудел що не спретнеш една класация на най-здрави музикални клипове за последните, предпоследните и предпредпоследните години?
Lu каза…
Причината е прозаична и тя е липсата на време. Трябва да изгледам повечето материал от пред(.n)последните години, щото не съм от най-паметливите и трябва да се подсещам. Иначе ми даваш хубава идея. Ако започна сега, може да е готова след няколко месеца. :D
Друг неудобен момент е дефиницията за здрав клип, която при всеки е различна. Tова всъщност ме е притеснявало при каквито и да е класации - неизбежността на субективния момент. Ма тва са бели кахъри, stay tuned. :)
Unknown каза…
Мен просто ме интересува да погледам разни яки клипове на яки песни, дето може да съм пропуснал. Статистически погледнато на тебе мога да ти имам доверие за това. :)
Lu каза…
Приемам този (непреднамерен) рикуест тогава, щом статистиката е на моя страна. :)

Популярни публикации от този блог

Честит ми рожден ден!

3 години trains in the night

Drab Majesty - Modern Mirror (2019)