вторник, 22 май 2012 г.

Woodkid - Run Boy Run (new video)

Йоан Лемоан (баси якото име) или познат като Woodkid, през времето, когато не снима клипове за Lana Del Rey, снима клипове към собствените си парчета, които са епик епикнес. Клиповете повече, парчетата по-малко, но пак държат много добро ниво. С Run Boy Run продължава мрачната чернобяла фентъзи феерия, започната от Iron. Приятно гледане.

8 коментара:

Silver каза...

Както и предния клип, за малко да се окаже много як, :) Where The Wild Things Are.

Lu каза...

Да, можеше да измисли нещо по-оригинално, ама предния клип е супер; какви са ти забележките?

Silver каза...

Too much 300. :) Иначе накрая с пушеците е много пипнато де.

Lu каза...

Явно човека се "вдъхновява" активно. :) Ма то ако тръгнем да изброяваме всички, които се "вдъхновяват" от 300...

Silver каза...

Сел, бтв, винаги съм се чудел що не спретнеш една класация на най-здрави музикални клипове за последните, предпоследните и предпредпоследните години?

Lu каза...

Причината е прозаична и тя е липсата на време. Трябва да изгледам повечето материал от пред(.n)последните години, щото не съм от най-паметливите и трябва да се подсещам. Иначе ми даваш хубава идея. Ако започна сега, може да е готова след няколко месеца. :D
Друг неудобен момент е дефиницията за здрав клип, която при всеки е различна. Tова всъщност ме е притеснявало при каквито и да е класации - неизбежността на субективния момент. Ма тва са бели кахъри, stay tuned. :)

Silver каза...

Мен просто ме интересува да погледам разни яки клипове на яки песни, дето може да съм пропуснал. Статистически погледнато на тебе мога да ти имам доверие за това. :)

Lu каза...

Приемам този (непреднамерен) рикуест тогава, щом статистиката е на моя страна. :)