WTF stuff

Миналата седмица свърши доста wtf, тази и тя така започва.
Поради заспалост на продавачката в един магзаин и още по-голяма моя заспалост, се научих как се маха твърд EAS етикет. Имах само един брой клещи, затова в крайна сметка се връщах до магазина, за да ми го махнат. Адски неловко.
Гари Мур почина вчера. RIP. :( През 2007-а изглеждаше толкова жизнен на концерта в НДК, кой би предположил, че сърцето ще го остави.
Сънувах, че новият албум на Elbow е изтекъл. За да се сдобия с него трябваше да открадната коженото яке на един човек и да убия някакъв негър. Помня как излизах изпод моста над някакъв канал, носейки коженото яке, което беше доста добра изработка между другото. Негъра май отърва кожата. Благодаря на Бога, че да се сдобиеш с даден албум в днешно време е много по-лесно.
Хванах по телевизията някакъв филм с Илайджа Ууд. Tъй като прескачах каналите хванах само няколко красиви кадъра с трабант и този горния. Стана ми любопитно за филма, но ме мързеше да търся програмата и реших да го потърся... някога... евентуално. След 2-3 часа въпросният филм ми изскочи съвсем ненадейно, когато търсех нещо за Interpol. Обичам да получавам отговорите толкова бързо. :)
Едни клиенти отказаха поръчка, защото ясновидката им им казала, че сумата, която трябва да изхарчат (в противен случай ще е пагубно за бюджета), е по-малка от стойността на поръчката. Когато го чух, стоях няколко секунди с празен поглед и усетих как разума ми се носи като Светия Дух над Бездната.
Още ми е whatthefuck-ish от споменатия сън, така че съвсем в този дух пускам и следното видео, което със сигурност ще ви подсети за Burn After Reading.

De Jeugd Van Tegenwoordig - Elektrotechnique from magnetron music on Vimeo.


Много ме кефи как салфетките присъстват във всеки кадър, едно такова небрежно и непретенциозно.

Желая ви (както и на себе си) интересна седмица. Дано и съня ми се сбъдне без частта с якето и негъра. Пък ако не, се надявам на достатъчно интересни рилийзи.

Коментари

Nostromo каза…
Мога ли да те помоля по-често да споделяш сънищата си, защото така ми припомняш мои отдавна забравени кошмари, за които сега като се сетя, се хиля на глас. :D
Lu каза…
Не искам да превръщам блога в личен дневник, въпреки че от време на време го ползвам да изпускам парата. Иначе аз сънувам абсолютно всяка нощ, ако тръгна да споделям сънища - отиде коня у ряката... Btw готова съм за изпълнение на едно новогодишно обещание, само да се качат 500+ mb... Днес или утре ще постна линка. :)
Nostromo каза…
...........

Направо останах без думи! Мисля че в ъгълчетата на очите ми се появи сълза на благодарност... :D

Ставам член на клуба на белугите! :)

PS А, за да не превръщаш този си блог в личен дневник, нали затова имаш втори, който и без това обикновено пустее?
Lu каза…
Е то той и другия е по-скоро за сериозни теми (чува се смях от задните редове), отколкото за лични излияния. Трябва да държа нивото на публикациите. :D
Nostromo каза…
"Две дини под една мишница - може ли?"

Не е смях, по-скоро кикот на издъхващ в невъобразима агония фен. :D
Lu каза…
Ужас. Не искам феновете на блога да умират, и то в мъки. :(
Останаха ми 2 торби аналгин от онзи ден. Мисля, че трябва да ги предложа на посетителите.
Nostromo каза…
Бе аз си защитих тезата, че трябва да публикуваш (поне) сънищата си там, така че аналгина може да го пратиш на Червения кръст. :)
Violka-Antevasin каза…
Хахахаха! Синята кутия със салфетки е като ОТК :) хаха едни големи очила-лупи и трябват само :D Ситуацията с отказалите се клиенти ме възрадва: "...ясновидката им казала..."
Анонимен каза…
така, записвам си: Лу сънува мокри сънища с негри :P :)

шегувам се, наистина много забавен сън, Ще се радвам да споделяш по-често сънищата ти :))
Lu каза…
Violka, да, май-наистина е като ОТК - ако влязат в употреба, устройствата действат. ;D

Е де, Ламоте! Мокър беше само бившият притежател на якето, който се понесе по мръсните води на канала, а с негъра почти нямах интеракция. Предполагам е знаел, че искам да го убия и се е пазел. :D

Популярни публикации от този блог

Lana Del Rey - Born To Die (2012)

Ghost - Impera (2022)

Drab Majesty - Modern Mirror (2019)