събота, 26 февруари 2011 г.

Sucker Punch Soundtrack Tracklist

Ако филма не е епичен, саундтракът му със сигурност ще е. Да направиш саундтрак почти само от кавъри не е нищо ново (на първа мисъл се сещам за Blood&Chocolate, който филм е плачевен, но саундтрака е върха), въпреки това дава страхотни резултати.Участващите във филма Emily Browning, Carla Gugino и Oscar Isaac, ще дадат своя принос към музиката за филма с кавъри на легендарни групи. Emily пее преработките на Eurythmics - Sweet Dreams, The Smiths - Alseep, и Pixies - Where Is My Mind. Carla Gugino и Oscar Isaac правят дует в джазова преработка на Roxy Music - Love Is The New Drug.

Откачената Alison Mosshart, позната ни от Kills и Dead Weather, кавърира The Beatles - Tomorrow Never Knows, a Skunk Anansie от своя страна The Stooges - Search and Destroy. Skunk помагат и на Björk в Army of Me.
Epic, epic epicness!

* 1. 'Sweet Dreams (Are Made of This)' -- Emily Browning
* 2. 'Army Of Me (Sucker Punch Remix)' -- Björk featuring Skunk Anansie
* 3. 'White Rabbit' -- Emiliana Torrini
* 4. 'I Want It All'/'We Will Rock You' Mash-Up -- Queen w/ Armageddon Aka Geddy
* 5. 'Search and Destroy' -- Skunk Anansie
* 6. 'Tomorrow Never Knows' - Alison Mosshart and Carla Azar
* 7. 'Where Is My Mind?' - Yoav featuring Emily Browning
* 8. 'Asleep' -- Emily Browning
* 9. 'Love Is the Drug' -- Carla Gugino and Oscar Isaac

Не виждам в списъка музиката от трейлъра - Silversun Pickups - Panic Switch. Те са чудесна група и заслужават популярност и дано я получат покрай филма. Слагам официалния клип по-долу, а трейлър на филма, който излиза съвсем скоро, може да видите тук.
Хм, май предпочитам да слушам музиката и да гледам трейлъра пред официалния клип...Друго епично (и ретро acid house) парче от предния трейлър - Lords of Acid - Crablouse, също не е включено, което е странно и жалко.

6 коментара:

Анонимен каза...

едва ли хората, които ще отидат да го гледат ще очакват нещо смислено. Отиват да гледат мацки, ефекти и музика, другото са капризи. :)

Музиката е добра, мацките изглеждат добре, ефектите ще ги видим... така че...йеа!:)

cinemascrotum каза...

Те в трейлъра пуснаха и "When The Levee Breaks" на Led Zeppelin, но тях също ги няма в саундтрака, така че явно музиката от трейлърите не се брои за OST. :)

Valkocompany каза...

Ламот е прав ! Сваляш си саундтрака
http://www.torrenthound.com/hash/3b7aae56c3ad97f136ef57fc41b02897fb08e21b/torrent-info/Sucker-Punch--Unofficial-Soundtrack-2010
И след това забравяш за филма :)

Lu каза...

Ламоте, то и аз по тая причина ще ида да го гледам. Ггантски робот самурай с рейлгън не е за изтърване. :)
Вал, мисля да изчакам за официалния ост, тоя ми е малко постничък.
Скротуме, да, очевидно.

Анонимен каза...

фешон, написах най-доброто ревю за най-брутално красивият и умен филм, който съм гледал. Твоята оценка е особено ценна за мен.

Lu каза...

Супер, сигурна съм, че е страхотно. :)