Modest Mouse - Fly Trapped in a Jar (new video)

Нека завършим wtf седмицата с нещо достойно - новото видео на Modest Mouse, което също отбелязва високи стойности на whatthefuck-ометъра.

Коментари

абе лу, тва е от преди няколко години май? имам две теории за случилото се:
1. или се е отворил time portal и нещо е дошло от миналото.
2. или измерваш вниманието на публиката и който открие грешката печели награда.
ако е второто, аз искам къща на морето.
Silver каза…
Да, това е старо и ужасно. Песента е жестока, както целия We Were Dead Before The Ship Even Sank, обаче аз не мога да си представя от какъв зор Брок се е навил да залепи подобен кошмар за такава песен.
Silver каза…
Btw, Сел, гледам, че си намерила някакво акустично парче на Fyfe и след като ти харесва, просто трябва да чуеш албума му от миналата година. В тази връзка нямам търпение за новия на Guillemots.
Lu каза…
Съжалявам, Евстратиев, и в двете предположения не позна. Пък и ако имаше вариант за къща на морето, бих я запазила за себе си. Както и ти и Силвър правилно отбелязахте, песента е стара. Въпреки това го сложих, защото: “As Adam confirms, it was ’shot, animated, submitted, rejected, reworked, resubmitted, unintentionally leaked, written up in Rolling Stone and appeared all over, was pulled and shelved for over two years before being worked on and approved finally by Modest Mouse. It was a pretty crazy ride but we’re soooooo proud of this film.’” Така де, точно аз не съм човека, който да държи на официалните рилийзи, но си затворете очите за този път. :) Моя е вината, че не поясних в поста, но въпреки това е хубаво да се разбере, че има музикално информирани хора наоколо. Всъщност сега се сещам, че линка трябваше да е от вимео, но точно тогава сайта реши да забие и аз пльоснах първото, което намерих от youtube, без да погледна датата на качване. Трябва да сравня дали имат някаква разлика.

Силвъре, Call The Shots ми попадна от една компилация от живи изпълнения, доста от които кавъри. В тази връзка въпросната песен е страхотна преработка на иначе посредствено парче на гърл група. Това за албума и аз съм се сещала доста пъти, но все се разсейвам и забравям да го преслушам. Незабавно ще поправя пропуска. :) Новия на Guillemots го очаквам да изтече след около месец, ама може и да се забави. Tо и Elbow трябваше да лийкне досега, ама...

Популярни публикации от този блог

Top 30 Albums of 2016

Foals - Everything Not Saved Will Be Lost – Part 1 (и честит рожден ден на блога)

FFS - FFS (2015)