53rd Annual GRAMMY Awards

53-тото издание на наградите Грами мина и на мен не ми остава нищо друго, освен да ви предоставя линка към номинираните и победителите.
Номинациите на места са безумни, но показват една тенденция за все пак адекватен избор на победител от финалните петици. Има светлина в края на тунела, но може просто да е влак, ако трябва да цитирам Майк Скинър. Една от най-големите (приятни) изненади за мен беше наградата на Arcade Fire, които прибраха приз за "Албум на годината". Песента на годината, за сметка на това, е скръбна. В момента много ме мързи да коментирам другите неща, понеже нямам ресурса да се изкажа относно 109-те категории, някои крайно озадачаващи като "Best Surround Sound Album".
И така, нека живото изпълнение на Arcade Fire погали музикалните ни сетива. Ако бяха съкратили малко "тенкю, тенкю мам, тенкю дед", щеше да е доста по-приятно, но какво да се прави.



...и понеже съм готяна, ето ви и Muse, които прибраха Best Rock Album наградата. Fuck yeah!



...и няма да ви честитя Св. Валентин. Това не е български празник, that's bulshit. А Трифон Зарезан го предпочитам в стар стил и на старата дата. Btw днес чух старо народно поверие, гласящо: "колкото повече вино изпиеш на празника, толкова повече ще има през годината." Тва е то, нация от алкохолици.

Коментари

cinemascrotum каза…
Св. Валентин е световна конспирация, маскирана като празник, който се промотира с цел масова печалба от картички, прескъпи букети и шоколади с форма на сърчица!
P.S. Muse rules!
Musical Universe каза…
Аз ще решавам задачи.
Пак!
Цяла нощ!
:)
Lu каза…
Скротуме, всички празници вече са изродени в тази насока, за жалост.

MU, похвално, похвално, какви задачи? Аз от своя страна смятам да наблегна на критика на философски произведения, ако виното не ме събори преди това. :D
toshekk каза…
Много се радвам за наградата на Muse. Най-после получиха признанието, което заслужават и в Америка, защото ми се струва, че там бяха доста подценени преди The Resistance. А това е 1 изумителна група с неограничени възможности и много повече талант от всички останали.
Lu каза…
Хахахахах, епично! :D

Популярни публикации от този блог

Lana Del Rey - Born To Die (2012)

Ghost - Impera (2022)

Drab Majesty - Modern Mirror (2019)