Българската песен на Евровизия 2011

... беше избрана снощи и очаквано и съвсем логично е Поли Генова - На Инат. Не знам какво друго да кажа, Евровизия е бабешки конкурс, в който всички гонят хитовите звуци и прекалената радиофоничност, което е напълно разбираемо. По тази причина повечето песни са правени по калъп, и все пак хитовостта още не се е превърнала в силната страна на българските композитори. Песента на Уикеда беше учудващо слаба, Рут се представи добре, Мона е готина, но песента и не е нищо запомнящо се. D2 имаха добро парче, но не и за Евровизия. Милена прилича на женска версия на Кинг Даймънд, а шведът беше wtf моментът лично за мен. Мария и Орлин бяха плачевни водещи. Озвучаването беше ужасно, но поне изпълнителите пяха на живо.
Накратко това е за беге Евровизията, пускам ви парчето на Поли, която явно преследва Робин-имидж. Няма лошо, хубаво е да пласираме русокоси хора като Поли и Миро, така Европа ще разбере, че българите всъщност не са само цигани (ха-ха).

Коментари

Musical Universe каза…
Ние сме облагородена и ашладисана нация.
При нас и циганите са руси!
Пример - оня дебелогъзестия...да не му споменавам името.
:)

Не я гледах Евровизията, но колежката ми цяла сутрин ми дрънка за нея...
Анонимен каза…
Лу, утре в моя блог ще видиш най-якия изпълнител! :P :D Великан направо!

Имаче аз го гледах, по точно слушах, защото се занимавах с едни анимации :-) Ужас беше, и озвучаване и изпълненията. Само момичето с пънк-прическата, а май тази на видеото, само тя ми хареса. Имаше още едно симпатично момиче с черна коса, но песента беше прекалено обикновена. Не сме за Евровизия, пълна трагедия. Имаше изпълнители дето виеха все едно някой ги е стиснал за гениталите... Е, шоу да става все пак :)
Lu каза…
MU, вярно е, но все пак е по-добре нещо русо и белокожо пред ония, дето Саркози ги върна по домовете. :D

Ламоте, тръпна с интерес и в очакване на на-якия изпълнител, мисли му, ако се сетя за по-як! Btw не знам що хората си мислят, че само в България сме зле. М'чи то и в другите страни е същото; както казах - Евровизия е бабешки конкурс с бабешки песни.
Unknown каза…
Румънците, които представиха тяхната песен за Евровизия бяха на светлинни години от нашите - и като музика и като излъчване, напомняха ми на a-ha.
Lu каза…
Чак пък "светлинни години"...? Не мога да се съглася, румънската песен не че е лоша, просто също си е обикновена, а като видя мъже с шапки и елеци вече ми се гади. Гонят някакъв британски имидж, но си личи, че не им идва отвътре.
Слънчева каза…
Озвучаването наистина е ужасно. Мен песента не ме кефи. :(

Популярни публикации от този блог

Lana Del Rey - Born To Die (2012)

Ghost - Impera (2022)

Drab Majesty - Modern Mirror (2019)