Mark Ronson & The Business INTL – Record Collection (2010)

genre: pop

01. Bang Bang Bang Featuring Q-Tip, MNDR
02. Lose It (In The End) Mark Ronson, Ghostface Killah, Alex Greenwald
03. The Bike Song Featuring Kyle Falconer, Spank Rock
04. Somebody To Love Me Featuring Rose Elinor Dougall, Andrew Wyatt
05. You Gave Me Nothing Featuring Rose Elinor Dougall, Andrew Wyatt
06. The Colour Of Crumar
07. Glass Mountain Trust Featuring D’angelo
08. Circuit Breaker
09. Introducing The Business Featuring Pill, London Gay Men’s Choir
10. Record Collection Featuring Simon Le Bon, Mark Ronson
11. Selector
12. Hey Boy Featuring Rose Elinor Dougall, Theophilus London
13. Missing Words
14. The Night Last Night Featuring Rose Elinor Dougall, Alex Greenwald


Milen каза…
dam. liubimo par4e. Клипа е като японски екшън манга от 80-те. или нещо такова. или нещо друго.
Milen каза…
намира се за теглене само с това Quality: 184 Kbps Avg / 44.1 KHz / Joint Stereo,
става за прослушване, но не и за слушане.
Lu каза…
Засега - толкова. До няколко дни ще се появи и на 320, оглеждай се. :)

Популярни публикации от този блог

Top 30 Albums of 2016

Foals - Everything Not Saved Will Be Lost – Part 1 (и честит рожден ден на блога)

FFS - FFS (2015)