Track of the day: Hurts - Wonderful Life

Да благодарим на Тони за чудесната подсказка. ;)



Тези, които разбират от хореография ще забележат страхотните движения, които мацката прави. Едно време в началното училище и ние танцувахме така, еееей!
Цялото видео напомня на онова славно време от средата на 80-те, характеризиращо се с думата "позьорщина" - когато е било модерно да си мистичен, хладен и арт по Европейски. Монохромен клип като псевдо-екзистенциалистките филми на 60-те, погледи вперени в далечината, роботизирани движения (не броим мацката, която явно танцува на друга песен), стайлинг като италиански манекени, звук а ла Lotus Eaters и Spandau Ballet - колко много носталгия по времената, когато се раждаше пост-пънка и колко много радост, че тази тенденция се върна. :D

Като се има предвид, че това ми е любимата ера от музикалната история, аз съм във възторг и още малко ще заплача от радост. Oh, joy! Пускам си пак клипа, мисля да разуча и движенията. ;)

PS.: Искам такава рокля! 
PS2.: Не само по заглавието, но и по някаква друга, необясним за мен причина се сещам за другия Чудесен Живот

Коментари

trakatumka каза…
Аааа, слънце, аз вярно, че днес страшно много циклих на тази вече любима песен, но всъщност първоизточникът е Шипкоффф - на него трябва да благодарим:))))

p.s. И аз искам такава рокля! :Р
p.p.s. Ама какъв хубав обмен на инфо правим само! :D
Lu каза…
да, значи all credits go to Shipkoff :) Да живее обмена! :D
Marmalad Shipkofff каза…
И аз искам такава рокля!:D
trakatumka каза…
Да, обаче снощи го нямаше втория послепис - връщаш ме детските ми години (how lovely!):))))

Радо и рокля...хихи, само ако обещаеш да направиш демонстрация!:P
Lu каза…
Искам фотосесия във FUNKY COLOURS - "Андрогинизмът като идеал на новото време или псевдо-транс-сексуалността - нови начини за изследване на мъжката сексуалност; отвъд Фройд, според Шипкоффф." :DDDD

Популярни публикации от този блог

Lana Del Rey - Born To Die (2012)

Ghost - Impera (2022)

Drab Majesty - Modern Mirror (2019)