Разкази в картинки: American Music Awards 2009

Пълна пародия, както ще видите сами. То бива, бива лайна, ама чак толкова...

Започваме с новоизлюпения Айдъл Adam Lambert, който явно си мисли, че ще шокира, скандализира и екзалтира публиката с неприличното си и фриволно поведение. Не е като да не сме го виждали 100 пъти преди това.

 
 Следва лайв изпълнение от Риана. На въпрос относно високоенергийния и оутфит, Rihanna отговорила: "Imma chargin mah lazor!"
 

Lady Gaga без грим всъщност прилича на... Нина Николина! Последната нещо се изгуби от родната сцена, надушвам мистификация! Забележка на фешън редактора: костите са много модерни този сезон.

 Alicia Keys е решила да пренебрегне костния тренд и е заложила на ансамбъл стил "циганска сватба". Забележка на фешън редактора: медальонът трябва да опира в ключицата, не в пубиса. Е, предполагам е лесно да се объркат...


Дженифър Лопез не спира да става по-красива, а Марк Антъни не спира да изглежда зле.

 J Lo не само е станала по-красива, а и по-пъргава. Също така се е преориентирала към илюзионизма: хваната е в кадър от дебютния и номер, представляващ 5-минутно висене във въздуха. Вътрешни хора коментират, че за номера е използвана същата система от огледала, която е използвана в мистификацията "Братя Аргирови".


50 Cent пристига с... Хайде опитайте се да познаете? На нищо не ви прилича? Ами да, и на мен. Това е Вал Килмър. А някога беше секси... Ех, Батмане, Батмане...!
 

Куч... простете, вълчицата Shakira се мъчи да си координира движенията. Явно точно започва адската и ликантропска метаморфоза.


Nelly Furtado, Timbaland и SoShy. Само на мен ли този кадър ми изглежда адски нелепо?


И да завършим с нещо позитивно: Black Eyed Peas получават приза за любима група. Елегантни, както винаги, аз за тях лоша дума не мога да кажа.


Обобщение: всички изглеждат като измъкнати от Mad Max (с изключение на Вал Килмър, който... абе хайде нека спрем заради доброто старо време): кости, синджири, метални плочки, каишки, шипове и лазери (здравей, Риана!). Номинациите няма смисъл да ги коментирам, адски са зле. Толкова са зле, че ми стана лошо и отивам към банята, затова прекратявам коментара.

Коментари

Marmalad Shipkofff каза…
хахахахахахахаххаа лелееееееееее... разби ме!
trakatumka каза…
хахахаах, т'ва ми беше дозата смях за събуждане! тенк ююююю :D :*
cinemascrotum каза…
Хахаха, много добър анализ с разведряваща доза ирония. :)
То бива музикален кич, ама подобни перверзии не се траят.
Lu каза…
Мармаладе, дръж се, трябваш ни цял!:) Тони: за тебе винаги :*
cs: да, ситуацията е плачевна, но поне носи на гавра :)

Популярни публикации от този блог

Lana Del Rey - Born To Die (2012)

Ghost - Impera (2022)

Drab Majesty - Modern Mirror (2019)