Park Live Fest 20.06.09 - it was amazing

Феста надмина очакванията ми. Направо почвам по същество:

Отиваме към 3, щото в програмта пише, че почва от 3. Казват ни - ще пускаме не по-рано от 4. Мотахме се 1 час на жегата. Купихме си билети на влизане (няма да се впускам в обяснения колко е малоумно да не продаваш билети за събитието предния ден).
Заварихме празен колодрум с не повече от 20 човека, които нараснаха на може би 40 в следващия 1 час. Gaz Cobain се оказа егати хипито, като в сета му преобладаваха индийски мотиви. Мисля, че всичко на всичко хванах 3 песни, 1 на Talvin Singh, 1 на Wolfmother и 1, която така и не се сетих чия е. А, да, и в началото пусна Бийтълс - All You Need Is Love.


След това - Crazy P, за които вече споменах, че са Crazy Penis. Много, много приятно изненадана останах; мацката, която беше към 40 май, се раздаде на 100%. Не знам само кой кого имитира: тя Рошийн Мърфи или Рошийн - нея. По-вероятно е първото.

После се появиха Phuture Shok. Ние тях си ги знаем, нищо забележително - пяха 1/2 час сносни песни и това беше.

Plaid разцепиха. А дъжда разцепи нас. Обещаха светлинно шоу - и го дадоха. Бая светкавици имаше, а аз лично бях все едно полята с кофа вода. Беше забавно. Малко преди да почне да вали забелязахме Andy Barlow в тълпата, който също седеше пред сцената и се кефеше на Plaid, и като едни истински групита побързахме да се снимаме и да полафим с него. Оказа се адски земен и чаровен пич, аз малко си оплетох езика заради покачения адреналин, и сега като се замисля съм приказвала някакви глупости и съм направила една от най-идиотските си физиономии. Той не остава по-назад:

A Plaid са забележителна банда.

И накрая - това, което чакахме всички, се случи. Мисля, че изпълнителите се накефиха наравно с публиката. Получи се страхотно, като изключим техническите неизправности, които са май задължителни за събития в България. Показателно е, че Andy на няколко пъти идваше до публиката и даже се хвърли. Е това се казва да те носят на ръце. :D
Тъпото беше, че точно пред него бяха сложили някаква тонколона и едвам се виждаше.

Басиста и той беше доста свеж

A Lou Rhodes беше фантастична


И за финал - прежалих се да изснимам Gorecki вместо да подскачам и да пляскам:

Коментари

Fever каза…
Същото си помислих и аз за Gorecki, и се прежалих с телефона в началото, имам около минута с почти ужасен звук и после не издържах :D :D Беше уникално несравнимо изживяване, поста ти е супер, снимките и клипчетата също :))))
trakatumka каза…
Паметно! А клипчето е суууууупер!:)
Lu каза…
Хей, Лори, мерси! :)
Невероятно беше, аз не се сещам да съм присъствала на по-як концерт в БГ.
Vladimir каза…
Кое е това момиче със синята блуза и странната усмивка ?
Lu каза…
Абе позната ми е от някъде, ама не се сещам от де.
Vladimir каза…
Много симпатично момиче :)

Популярни публикации от този блог

Lana Del Rey - Born To Die (2012)

Ghost - Impera (2022)

Drab Majesty - Modern Mirror (2019)