Artist of the day - PNAU - да живей!

Продължаваме австралийската серия. То няма как иначе, на тоя малък континент всичките изпълнители са навързани като черва, па като вземем предвид и неравномерната му заселеност, става ясно, че няма как да е иначе.
И така, бандада за деня е PNAU. Нямам представа какво значи името, нямам и време да проверявам, затова ще си остане загадка. Поне засега. Истината е, че от доста време им се точа да ги сложа тук, но все не намирах време за подобаващо представяне. Като гледам това свободно време така и няма да дойде, затова просто ще дам линк към wikipedia и ще сложа прекрасните песнички. Само още нещо - двама са, като единия (Nick Littlemore) е половинка и в Empire of the Sun.

PS.: Песните са от последния им едноименен албум, предните са ми по-хаус. Не, че не обичам хаус, но нямаше да ги забележа ако не бях чула първо PNAU от 2008.





Впрочем PNAU е от ония албуми, които на първо слушане все още са със спуснати бариери. Нещо в теб се бори, не можеш да ги изтраеш и си викаш "Това не струва". На последващи слушания, обаче, пластовете се разгръщат и след няколко дни вече чакаш кога ще се прибереш вкъщи да си го пуснеш.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Честит ми рожден ден!

3 години trains in the night

Drab Majesty - Modern Mirror (2019)