Brandon Flowers - Crossfire (new video)

Последният албум на The Killers беше провал, така че не е чудно, че фронтменът им Brandon Flowers е решил да почне соло. Ха-ха.
Всъщност доколкото знам и помня(понеже му гледах едно интервю в тази връзка), той обяснява, че другите от групата били уморени и искали да си починат, докато той кипял от енергия и желание за правене на музика.
Браво Брандън, браво Флауърс!
Клипа е пълна пародия, в която Брандън е постоянно завързан. А-ха да го насилят и се появява прекрасната Charlize Theron, която го спасява, припомняйки си някои специални движения, вероятно от Æon Flux.



Дебютният му соло албум Flamingo се очаква някъде през септември.

Коментари

lammoth каза…
загледах се в Чарлийз и забравих песничката, трябваше да си я пусна пак. Приятна е, малко е бавна, но това щото допреди малко слушах Scooter :)
Внесох предложение в Министерството на забавните работи да бъдеш удостоена с медал за особено големи заслуги към Ламотхия. Предимно в музикалната сфера. Министрите рядко ми отказват, последният който го направи, все още си търси главата :)
та честито :)
Nostromo каза…
Аз пък съвсем съзнателно си изключих звука. Достатъчно ми беше да наблюдавам как кака Терън разказва играта на де що видеше нинджи, а и кадансът на фона на Cut The Jazz изглежда доста добре... :)
Ума щеше да върти по-секси самурайския:)
Lu каза…
Ламоте, и кво сега, аз компот от шоколад трябва да направя, а?
Иначе ти благодаря за шедростта и експедитивността!

Ностромо, срамота, така да пренебрегваш певческите способности на гусин Флауърс...

Антоне, може и да си прав, но Ума вече сме я гледали. Моя призив е всички руси (и не само) актриси да се пробват, облечени в изрязани потничета или прилепнали жълти гащеризони; така ще имаме по-голяма база за сравнение. :D

Популярни публикации от този блог

Lana Del Rey - Born To Die (2012)

Ghost - Impera (2022)

Drab Majesty - Modern Mirror (2019)