четвъртък, 8 юли 2010 г.

Brandon Flowers - Crossfire (new video)

Последният албум на The Killers беше провал, така че не е чудно, че фронтменът им Brandon Flowers е решил да почне соло. Ха-ха.
Всъщност доколкото знам и помня(понеже му гледах едно интервю в тази връзка), той обяснява, че другите от групата били уморени и искали да си починат, докато той кипял от енергия и желание за правене на музика.
Браво Брандън, браво Флауърс!
Клипа е пълна пародия, в която Брандън е постоянно завързан. А-ха да го насилят и се появява прекрасната Charlize Theron, която го спасява, припомняйки си някои специални движения, вероятно от Æon Flux.



Дебютният му соло албум Flamingo се очаква някъде през септември.

4 коментара:

lammoth каза...

загледах се в Чарлийз и забравих песничката, трябваше да си я пусна пак. Приятна е, малко е бавна, но това щото допреди малко слушах Scooter :)
Внесох предложение в Министерството на забавните работи да бъдеш удостоена с медал за особено големи заслуги към Ламотхия. Предимно в музикалната сфера. Министрите рядко ми отказват, последният който го направи, все още си търси главата :)
та честито :)

Nostromo каза...

Аз пък съвсем съзнателно си изключих звука. Достатъчно ми беше да наблюдавам как кака Терън разказва играта на де що видеше нинджи, а и кадансът на фона на Cut The Jazz изглежда доста добре... :)

anton terziev каза...

Ума щеше да върти по-секси самурайския:)

Lu каза...

Ламоте, и кво сега, аз компот от шоколад трябва да направя, а?
Иначе ти благодаря за шедростта и експедитивността!

Ностромо, срамота, така да пренебрегваш певческите способности на гусин Флауърс...

Антоне, може и да си прав, но Ума вече сме я гледали. Моя призив е всички руси (и не само) актриси да се пробват, облечени в изрязани потничета или прилепнали жълти гащеризони; така ще имаме по-голяма база за сравнение. :D