Twilight Eclipse Soundtrack tracklist

По молба и интерес на един мой читател, пускам траклиста предварително. Вече ме сърби слуха да го преслушам, защото са събрали повече известни имена от коя да е друга част.

1. Metric - Eclipse (All Yours)

2. Muse – Neutron Star Collision (Love Is Forever)

3. The Bravery – Life on Earth

4. Florence + The Machine – Heavy In Your Arms

5. Sia – My Love

6. Fanfarlo – Atlas

7. The Black Keys – Chop And Change

8. The Dead Weather – Rolling In On A Burning Tree

9. Beck and Bat For Lashes – Lets Get Lost

10. Vampire Weekend - Jonathan Low

11. UNKLE – With You In My Head (featuring The Black Angels)

12. Eastern Conference Champions – A Million Miles An Hour

13. Band Of Horses – Life On Earth

14. Cee-Lo Green – What Part Of Forever

15. Howard Shore – Jacob’s Theme

Имаме доста нови неща; мързи ме да проверявам всички, но на пръв поглед нови песни специално за саундтрака са записали Muse, Florence + The Machine, Bat For Lashes + Beck, UNKLE, The Dead Weather, Metric. Сигурно и другите. Заради популярността, която ти носи участието в един такъв саундтрак, си струва усилието да направиш чисто нова песен.
Премиерата на парчето на Muse ще е късно тази вечер, така че утре очаквам да ви го пусна. Продължават с космологичната тема, но можем ли да им се сърдим?

Ето и малко общи новини. Кефи ме как Band of Skulls едвам се сдържат да си изкажат мнението и говорят любезно и коректно, но подплатено с доста сарказъм. :D

Коментари

Nostromo каза…
Хаха, "... beautiful vampires.", поглед в тавана & мона лиза усмивка. Фен, абсолютен! :)

Само не мога да преживея Хаурд Шор, както изглежда, и The Dead Weather. Но за последните явно целта оправдава средствата. А за Шор нямам обяснение, освен финансовото такова.
Lu каза…
Е, ти пък. Какво толкова, предполагам за Шор си е филм като филм... и предизвикателство в известна степен, може би. Аз не знам за случай, в който композитор е отказал с предтекста, че сценария не му харесва. :D
Nostromo каза…
Ами падение си е. Не го виждам да пише музиката към "Докато свят светува" срещу колкото и стабилен хонорар да е...
Lu каза…
Абе и аз не го виждам, ама и не вярвам да има някаква вероятност това да стане някога.

Иначе колкото до Twilight - поредицата, колкото и да е смешна, има добра музика и това мисля, го осъзнават всички. Защо за трети път, благодарение на Шор, да не кажа "Единственото, което ми хареса в тоя филм беше музиката и дрехите."? :D
За протокола: макар да намирам Деспла за много талантлив, първата част на Бъруел ми хареса повече.
Nostromo каза…
По време на първият Здрач, който трябва да си призная изгледах пряко волята си, такава апатия ме беше застигнала, че не чух ни нота, ни стон, което явно е било голямата ми грешка, защото поне щях да оползотворя подобаващо изгубеното време. За вторият - не ми стигнаха минутите. А за третия съм сигурен, че няма да ми стигнат. Ето затова си е пилеене на потенциал от страна на Шор. Кой, освен Скротума, ще изгледа Затъмнение, за да ни го преразкаже и сподели за саундтрака на Шор. :)

Ок, де, който е почитател на Шор, ще си купи диска. Но не за това става дума...
Ицо каза…
Единственото, за което си струва тази поредица е музиката. Имам големи очаквания, след като видях плейлиста. Ще се насиля да гледам филма само за да видя преплитането на музиката със сюжета. Дано да им се получи добре. А и се радвам, че това ще е голяма реклама за изпълнители/групи, които го заслужават.

Популярни публикации от този блог

Lana Del Rey - Born To Die (2012)

Ghost - Impera (2022)

Drab Majesty - Modern Mirror (2019)