Track of the day: Florence and The Machine - Cosmic Love (new video)

Florence е пожар, а това е последния клип от дебютния и албум Lungs, който беше един от албумите на 2009-а.

Коментари

Ицо каза…
Видеото е размазващо. Жалко, че това е последния сингъл от Lungs. Искаше ми се и Howl и Girl with one eye да си "извоюват" клипове. :) Прекрасен финал на Lungs ерата.
готино, напомня Bat For Lashes в добрия смисъл.
Орисниците Питър Гейбриъл,Кейт Буш и Ани Ленъкс ще останат предоволни
Ivaylo Nikolov каза…
Howl наистина трябваше да има клип... една от най-добрите им песни, макар че те нямат слаба... невероятни са. Още откакто се появиха не съм спирал да ги слушам. Определено титаничен албум.
Ицо каза…
Не знаех са орисията от страна на Питър,Кейт и Ани. Забелязали са я още преди излизането на "Дробове" или ...
А в едно интервю от последните дни Флорънс заяви, че следващият албум ще излезе едва ли не след векове. Плануван е за втората половина на 2011. Щял да бъде по-танцувален, но все така мистичен.
Иначе ще правят и песен (май дори lead single) за следващия саудтрак на Twilight. Парчето ще се казва Heavy in Your Arms.
Lu каза…
@г-н Терзиев: Приличат си с Наташка, да, но са и доста различни. Иначе като я чух и аз веднага се сетих за Ани Ленъкс, същия заряд носи. :)

@Иво: съгласна на 100% по всеки параграф. :)

@Ицо: колкото и да ми е мила г-ца Флоренция, мисля, че 6 клипа за 1 албум са предостатъчни. 6 условно, понеже клипа към You've got the love е на ремиксираната версия. Колкото до саундтрака на Eclipse - да, действително ще има такова парче вътре; снощи намерих траклиста и изглежда обещаващо, само чакам да лийкне, че да го преслушам и ревюирам, съответно. :D
Ivaylo Nikolov каза…
Аз пък разбрах, че албумът идвал тази година, в края. Видяхте ли второто видео на Dog Days Are Over? Брилянтно е:)
Ицо каза…
Вторият клип към Dogs Days е перфектен. Толкова е цветен и раздвижен. Раздвижва ме. Така и не мога да разбера какво толкова го плюят "феновете".
Лу, можеш ли да кажеш откъде намери траклист за Еклипс? Muse също готвят песен за него. Дори чух семпъл-а веднъж, но нещо не ме впечатли. Bat for Lashes също записват песен. Доста обещаващо звучи. Лично мен музиката на към 2рия филм не ме грабна с изключение на 2-3 песни.
Lu каза…
Мен оригиналния клип на Dog Days ми харесва повече. Има горичка, има клошари-клоуни, Флорънс в костюм изглежда страхотно... Тазгодишния ми изглежда прекалено изкуствен и безмислен.

Ицо, всичко има! Има и Muse, има и Bat For Lashes заедно с Beck, има и други интересни неща, ще ги пусна отделно да ги видят хората. :)
Иначе аз съм си извадила най-доброто от 2-те части и се получи не-лоша компилация. :)

Популярни публикации от този блог

Честит ми рожден ден!

3 години trains in the night

Drab Majesty - Modern Mirror (2019)