Coldplay - Every Teardrop Is A Waterfall (new single)

Тази сутрин по радиото чух песен, която почна като Underworld, после изненадващо се появи Крис Мартин с неговия характерен глас. WTF, помислих си. Еми кво - новия сингъл на Coldplay.



Всъщност оказа се, че игривия синтезатор в началото е взаимстван от Peter Allen и неговото I Go To Rio.
Засега мисля, че не съм против.

Коментари

Valkocompany каза…
Ето това очаквах :)
Silver каза…
Какво им става на тез момчета? Първо онова коледно недоразумение, сега това... Нали целият им албум няма да е такъв шит? Искам депресия и ръш на кръв в главата.
Ицо каза…
На мен също ми допадна и ... кое радио слушаш? :)
Lu каза…
Val: :) и сега доволен ли си?
Silver: Не знам дали си забелязал, но от едно известно време има тенденция да се правят позитивни и оптимистични албуми, стига с тая депресия. :) Иначе целият им нов албум щял да бъде по-електронен. За позитивен още не мога да кажа, Крис Мартин казва в някакво интервю, че "It’s supposed to be about life, the good stuff and the bad stuff. Everything.", както и "love, addiction, OCD, escape and working for someone you don’t like." Добавя също и че новият албум ще включва "a lot of uplifting stuff." Аз залагам на последното.

Ицо: Предимно Jazz FM, но Coldplay ги чух по Z-Rock. В България липсва инди радио, но тия горните 2 имат попадения доста често.
Silver каза…
Е кво да кажа, явно 2011 наистина ще е годината на 5-те албума ставащи за слушане повече от веднъж. Дано да ги докараме до толкова де.
Lu каза…
Аз отдавна съм ги докарала, ти докъде си? :D
Silver каза…
2 и то с ясното съзнание, че единият от тях е булшит. :)
Lu каза…
Чакай, че се размислих. Що само 2? И защо единия от тях е булшит? Нещо не ми излиза сметката (ти). :D
Silver каза…
Simple Math е булшита, който съм слушал десетки пъти. Небулшит е Реката на Гилемотите. Абе и разни други има, ама те се класират за приятни и това е.

Но основно настроението ми е провокирано от Елбоу и Радиоглавите, които много, ама много ме разочароваха. Особено първите.
Lu каза…
Булшит викаш? С друго впечатление останах от ревюто. :)
Иначе, за да се подготвиш психически, преслушай това, това и това. Никога няма да се върнат към звука от A Rush Of Blood To The Head. Major Minus май е добра, обаче.
Silver каза…
Просто не е истина колко никой нямаше да им обърне грам внимание в момента, ако нямаха вече името зад гърба си.

Популярни публикации от този блог

Честит ми рожден ден!

3 години trains in the night

Drab Majesty - Modern Mirror (2019)