Песен на деня - Young Folks

В квартала са отворили някакво много добро заведение, което никой не би предполагал, че ще намери място именно тук. След като вчера ни изненадаха с динено дайкири (никъде другаде няма да ви го направят:D ), някакви яки късометражни филмчета на видеостените, за които обаче не попитах, ме изненадаха и с тази чудесност, която бях забравила:

За разкош пускам и 2 добри кавъра: на Kooks

и на Kanye West

И подсвирквайки си отивам на плажа!

Коментари

Vikotelo каза…
Я казвай бързо адреси и кординати за компас щото звучи много чудесно!

усмихна ме
Lu каза…
От Варна ли си? :) Ако е тъй, ще те информирам с удовлствие. :) Абе и да не си - пак, амa по-трудно ще ме разбереш. :D Ииии много се радвам, че поста е постигнал желаия ефект.
stan каза…
Здрасти, открих блога ти след концерта на lamb и оттогава чета/слушам редовно :)
много харесвам музиката, която споделяш и понеже ми е хоби да търся и също да споделям нови неща, бих се радвал да те открия в last.fm.
и благодаря за откритията :)
Lu каза…
Благодаря ти, винаги се екзалтирам, когато разбера, че съм полезна на някого. ;) А в блога ти btw има интересни неща, попрегледах отгоре, но ще ги задълбоча тия дни. Колкото до ласт-а: в коментарите на park live-a ме има някъде. ;)
Vikotelo каза…
Не съм, не съм но съм наполовина морско чедо така че казвай. Може след някоя и друга седмица да скоча до там.

club de belugas- fav again!
Lu каза…
Този коментар бе премахнат от автора.
Lu каза…
Значи AJ cafe musicbar, бул. Цар Освободител 164 А, това е малко преди кръстовището на Цар Освободител с Ян Хунияди. :) Ама много зависи кой барман ще е на смяна, единия пуска доста еднотипни и не чак толкова интересни неща. :)

Популярни публикации от този блог

Lana Del Rey - Born To Die (2012)

Ghost - Impera (2022)

Drab Majesty - Modern Mirror (2019)