Мелиса и Карън

Чудничка двойка са тези двете, винаги са ми приличали на някакви същества, измъкнати от приказка. Заради червените коси и бледите кожи ли е, не знам... но този кавър на Danzig е страхотен. * за Danzig - другия път.:D Снимано е в легендарния хотел Челси в NY:



Малко инфо за незапознатите с упоменатите дами:

Melissa Auf Der Maur е бивша членка на бившите Hole, след което замества D'Arcy Wretzky в така любимите ми Smashing Pumpkins за последното им турне преди разпадането. *носталгична сълза* След това се отдава на самостоятелна кариера, като записва албума Auf Der Maur, който се получава изключително сполучлив. Примерно:



Карън Елсън от своя страна е топмодел и съпруга на Джак Уайт от White Stripes, предполагам сте се сетили. Има и други вокални изяви освен тази с Мелиса, които критиката посреща топло и на които дава силно положителни оценки. Ето я малко в действие на подиума:



wow, тия от FTV разбират от музика - White Stripes, Jimi и Killing Joke. Даже се изкушавам да шляпна и Love Like Blood тука, но хайде друг път.

И любимия ми неин фотос. Откак го видях преди няколко години в италианския Vogue ми се е запечатало като... де да знам, квинтесенцията на Шанел



Айде и на Мелиса, щото и тя е фешън и я канят доста често на първи ред по разни ревюта, т.е. натопила е петичката в модния свят. Тук е с Daniel Victor (от Neverending White Lights)




Хубав мъж. Сега не мога да мина без да пусна съвместната им песен "The World is Darker". Хубава е бе, изслушайте я:




Хайде стига толкова, че стана доста дълъг пост.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Честит ми рожден ден!

3 години trains in the night

Drab Majesty - Modern Mirror (2019)