Warpaint - Warpaint (new video)

Warpaint ми звучи като женски шу-гейз Tool.
Ще компенсирам за неадекватното сравнение с особено безполезната информация, че едната членка на бандата има фамилия "Кокал". Ок де, нещо по-приемливо като коментар: Шанин Сосамън едно време им е свирила на барабаните. Една друга, дето се вижда в клипа и прилича на нея, е сестра и Jenny. Джени вир водица стана, Бърнс ще се съгласи.

Коментари

Анонимен каза…
йей! банда само от яки мацки! Записвам си ги в архива:) Освен това Шанин ме дърви, не знаех, че е маала барабани :)
Lu каза…
И мен ме дърви Шанин. (blush)
the roamer каза…
здрасти.. готин блог като цяло, но черното ужасно отблъсква. не мога да го чета, цвета ще ми избие очите. няк'ъв вариант да го смениш на някоя друга цветова схема, нещо по-приемливо? по-принцип бялото най-отзаде и черно като текст е най-разумната, струва ми се, комбинация, от теб зависи дали ще се промени обаче... от един потенциален читател :)
Lu каза…
Здравей,
Благодаря за хубавите думи за блога. :)
Черното за момента не смятам да го сменям. Това за мен е най-приемливата цветова схема, която Блогър предлага в момента. 3 от 4 блога са с черни букви на бял фон, така че мисля да стоя далеч от тази комбинация. Освен това, черния фон е балсам за уморените очи (каквито често са моите), да не говорим че е много трудно да сложиш цветен скин, в комбинация с разни снимки и клипове (каквито тук преобладават над текста), и да не се получи пълната цигания. Ще е жалко да спреш да посещаваш блога, защото формата надделява над съдържанието.

Поздрави, Lu
M.L. Milanov каза…
като си пуснах warpaint за пръв път, сравнението с туул веднага плъпна може би заради бас линиите в повечето им неща. иначе като си пуснеш самата песен warpaint, първите 50на секунди ми напомнят на 46 & 2. има някакъв туулски афтъртейст, който се надявам да не се отрази на външния вид на девойките, защото джени линдъбрг е много съществена мацка, която знае как се ползва rickenbacker.

Популярни публикации от този блог

Lana Del Rey - Born To Die (2012)

Ghost - Impera (2022)

Drab Majesty - Modern Mirror (2019)