Radiohead – Supercollider + The Butcher

Този уикенд излиза нов сингъл на Radiohead, твърде скоро след The King Of Limbs. Хората творили, творили, чак взели петилетката за три. Supercollider е записана по време на албума, но е завършена малко след излизането му. The Butcher е от King of Limbs Sessions, които не съм слушала. Двечките излизат на винил и са голяма красота:



Supercollider
The Butcher

Впрочем Radiohead наскоро бяха класирани от VH1 на 29-о място в класацията VH1 100 Greatest Artists Of All Time, задминавайки много, много големи имена, за които ще ви спомена по-късно.

Коментари

Silver каза…
Тази за LHC е малко по-добра от другата, но пак не намирам особен смисъл в издаването им отделно. Освен това, Радиоглава трябва да оставят поетичните псевдо-физични заглавийца на Музетата (и съответно на поредицата Здрач).
Lu каза…
В издаването отделно от кое - от албума или една от друга? В албума не се вписват (макар като чета коментарите много хора да реват, че можеха да сложат някоя от двете на мястото на Feral), а заедно си правят класически двоен сингъл. За заглавията съм съгласна, макар и при Muse вече този похват да е отдавна писнал.
Silver каза…
Ами нито тези двете, нито онези малко повече от албума са някакъв риъл дийп шит, че да се правят на интересни няколко седмици по-късно. Нямаше ли да пускат The King of Limbs Pt. 2, където да намерят място тези и още 2-3 подобни?
Lu каза…
Те вестник издадоха, ти сега за някакъв двоен винил си се хванал. :D
А на мен албума ми хареса доста, но като се сетя за реакциите, явно съм една от малкото. Pt.2 засега е само спекулации, но е напълно възможно и да няма, ми да си заковат 37-те минути, колкото и да са къси за албум. На този етап можем само да хвърляме боб.

Популярни публикации от този блог

Честит ми рожден ден!

3 години trains in the night

Drab Majesty - Modern Mirror (2019)