четвъртък, 10 юни 2010 г.

3 in 1: Дилема

Днешното 3 в 1 не свързва песните тематично. Работата е там, че аз реших да се възползвам от услугата Fun Call, която български мобилен оператор предлага, и да си избера песен, която търсещите ме ще слушат, докато аз отчаяно си търся телефона в чантата.
От предлаганите се спрях на 3, но все още не мога да реша коя ще е най-подходящата. Хем да звучи по-масово, хем да не стряска, хем да издава рафинирания ми музикален вкус.
Огромната ми фенщина към Smashing Pumpkins дърпа към 1979, лежерността и ретро фийлинга на Make It Wit Chu накланят везните в нейна полза, но в крайна сметка непреходността, универсалността и класата на Bittersweet Symphony май ще надделее.
Всъщност на вас какво би ви било най-приятно да чуете, вместо сигнала свободно?

The Smashing Pumpkins - 1979 from marcos on Vimeo.
Bittersweet Symphony from Erik Koene on Vimeo.

14 коментара:

Nostromo каза...

Ами първите две дори не ги бях чувал, а и като ги чух нещо не ми останаха в главата с някаква своя индивидуалност (явно не са моят тип музика). Третата си е с индивидуалност от всякъде, макар че гласът е дразнещ, но пък и едва ли, който и да ти звъни, ще изчака на свободен сигнал, докато стигне до него, така че изборът ми се припокрива с твоя... разбира се, достигнат по съвсем други "пътеки"... :)

Bia каза...

Определено Bittersweet Symphony :)

Анонимен каза...

още един глас за битерсуит! :)

RC каза...

Определено НЕ bittersweet, защото е... ъъъ сладникава.. кк... кисела.

Абе, не става.

1979 според мен ;д

Fever каза...

numero due! :)) нещо по-различно :)))

Lu каза...

Ееее, съвсем се обърках! :D

lammoth каза...

еми, първия ден сложи първата, втория - втората, а оттам насетне - третата. Щото моят вот тежи най-много :P

Lu каза...

Да, и при всяка смяна да цакам 2,40. Знаеш ли колко бонбони са това?
А вота ти е толкова тежък, че на мястото на постването му монитора ми се вдлъбна. Ламоте, кой сега ще ми поеме щетите???

bungle каза...

И аз съм за третата. :)

Анонимен каза...

според демократичните принципи ( а те повеляват че моят глас представлява 90% от вотовете :Р ) трябва да избереш третата песен. А и пък мнозинството също я избра. Пращам ти виртуални рубини с които да покриеш загубите за монитора (извинявам са за което)

Анонимен каза...

ох забравих рубините :х
ето:

ООООО
пет стигат!

Lu каза...

Благодаря ти, ти си твърде щедър!

Bia каза...

подкрепям :)

Clipper каза...

Върв са железарка, ама точно тази мелодия всеки я знае и става някво комерсиално, голяма песен, ама ебаси... Иначе Стонърите не знам защо не ги харесвам, та затова препоръчвам Смашинг - хем оригинално, хем песента е велика, малко бавно интро, ама пак си кефи остро.