Културен гид за седмицата 14-20 юни

Аз не съм много по културните мероприятия, но понякога си правя труда да посетя подобни. Понякога се случва да са доста начесто, ама напоследък направо прекаляват тия артисти! :D

Та ето няколко ивента, които ще се помъча да посетя, въпреки че напоследък все едно съм на повикване и хвъчра като финикиец.

1. Препоръчвам ви да отделите малко време за ЛОМО изложбата на Лора и Александра. Дамите са наистина талантливи. Утре, вторник 15 юни, 1900h, във Френския институт.













2. Продължаваме визуалните изкуства с мода и джин, макар визуалната експресия на джина да е по-скоро следствие. Beefeater London Dress Code 80’s, студентите по мода от НХА и Pam Hogg ще ни припомнят защо хората полудяха по ню-уейва и новата романтика през 80-те.
В България Pam Hogg не се ползва с особена популярност, но Риана и Лейди Гага и уважават творенията. Saint Saviour също.  - На 17 юни от 20:30 часа, на гърба на НДК, вход свободен. Следва афтърпарти, където гореупомената Пам Хог ще се изяви в другото си амплоа - да пуска музиката, която ще е - логично - ню уейв. - 2300h, клуб Culture Beat.


3. Правим лекичко връзката през Пам Хог - Saint Saviour - Groove Armada - ParkLive Fest 2010.
От едно известно време ви надувам главите за предстоящото участие на GA на любимия ми БГ фест, и ето, че остават няколко дни. В петък, 18 юни, най-накрая ще ги видя на живо. Остава да видя някога и Interpol и вече нищо няма да ме спира при следващата депресия да се нагълтам с хапчета.
Не, наистина, чакам ги от мнооого време.Още повече, че ще вземат със себе си Брайън Фери и Ник Литълмор от Empire of The Sun. Oh wait, още една група, която трябва да видя на живо, преди да гризна дръвцето, ама за тях ще почакам доста.
В клипа Saint Saviour носи костюм на Pam Hogg, ето ви я и споменатата връзка.



В следващите дни ще можете да видите и Gotan Project и Morcheeba, за чиито нов албум писах наскоро. Проверете програмата на ParkLive за подробности.

Коментари

Fever каза…
eeeeeee 4udesno :D stanahme izvestni hahhahah :D

Популярни публикации от този блог

Честит ми рожден ден!

3 години trains in the night

Drab Majesty - Modern Mirror (2019)