Monarchy - 4.12.2010, DJ Mag Party, София

Мазната усмивка от спомена за треската в събота вечер още се мъдри на лицето ми, така че май е добре да резюмирам как протече ивента.

На входа ни посрещнаха Дядо Синтерклаас, или холандския еквивалент на Св. Николай/Дядо Коледа, заедно с двама изцапани младежи, които черпеха пристигащите с бисквитки, мандарини и моркови, доколкото успях да видя. Само морковите не ми се връзват в картинката. 4-5 етажа по-нагоре стигаме до халето, в което се проведе ивента. Отдясно е гардероба, отляво - сергията на ПИБ с голямо рекламно пано на TRON:Legacy и 2 девойки, които обменят пари за токени. Работата с токените ми е малко мътна, но според организаторите, така било по-удобно. Обменяш пари за едни картончета с левова равностойност 2лв и с тях си пазариш пиене. Цената на всичко беше кратна на 2. От едната страна на картончето отново ни рекламират TRON-a. По един билет за премиерата барем да бяха почерпили. :D

Преди да почнат Monarchy, трябваше да ни забавлява съотечественикът ни Kaloo, който мен лично не ме забавлява много. Добре, че по някое време към 1:30 се махна, та най-накрая се качиха героите на вечерта.


Те се представиха точно така, както очаквах - страхотно. Пускаха ни The Gossip, Kelis, Yeah Yeah Yeahs, Bloc Party, техни собствени парчета и още приятности, като завършиха със Sweet Dreams на Eurythmics. Оттам отново пое Kaloo, който продължи с Add This Song на GusGus и това бе единственото, което ми направи добро впечатление от него. Просто май не му беше мястото на този ивент. Трябваше след Monarchy да се появи холандеца Франки Ризардо, но така и не дочакахме да видим дали ще свали по някое време Kaloo.

Иначе доста песни от предстоящия албум на Monarchy вече са изтекли и това, което чух, ме навежда на мисълта, че дебютният им ще е един от денс албумите на 2011-а.
Дай Боже да е така, и дай Боже повече такива партита!

Надявам се пак да дойдат, но вече със синтезатори, барабани, стойка за микрофон и всичко както си трябва.

Повечето хора на партито бяха много свежи, като - разбира се - имаше и такива, които според мен не знаеха какво правят там, но това не е нищо ново.
Тези тримата очевидно не са от тях:

Коментари

trakatumka каза…
между другото, ние с теб си тръгнахме, ама те (K. u И.) са взели човека от хотела и са ходили да пият заедно :Х
Lu каза…
Шит. Май не трябваше да тръгваме, а? :D И какво, какви са отзивите? Направили ли са му снимка без маската? :D

Популярни публикации от този блог

Lana Del Rey - Born To Die (2012)

Ghost - Impera (2022)

Drab Majesty - Modern Mirror (2019)