Кого пропуснах?-част 2 или Големия RnB Пост

Още октомврийски рожденички. Негърките са си отделна категория жени и тематично съм ги сбрала в един пост. Та ако се случи въпросната дама да е в група, да знаете, че тя е най-кхм...тъмната. :)

Знам, че долните са комерсиални дебилни песнички без особена художествена стойност. Въпреки това мисля, че всеки понякога има нужда да изпусне напрежението с малко комерс. Като гледам дължината на поста бая напрежение трябва да съм изпуснала...

1.Toni Braxton
Мисля, че няма нужда от представяне. Всички (момичета) сме цвилили на Unbreak My Heart. 4-5-и клас, нещо такова. Боже, как минава времето. :| И въпреки че миналия месец г-жа Бракстън издаде нов сингъл, той за нищо не става и затова пускам нещо старо, но златно.


2. Кийша Бюканън от Sugababes. Най-тъмничката, да. Само тя остана от оригиналния състав. Упорито момиче.



3. Алиша Диксън oт бившите Mis-Teeq. Стана по-известна наскоро с една песен посветена на мъжкия мързел и държание, олицетворяващо последната рекламна концепция на Каменица, а именно The Boy Does Nothing.
Е, както често става обаче, аз я знам от по-отдавна и ще пусна клип, където само танцува, а не пее. Не, че не може да пее - пее чудесно. Просто харесвам N.E.R.D. повече от Mis-Teeq.
Та за участието и Фарел беше казал нещо от сорта "Трябваше ни някоя хубава жена да танцува, и за кого друг да се сетиш овсен за нея". Личи си, че иска да се размърда.



4. Shaznay Lewis от All Saints. И тях няма нужда да ги представям. ... Тоя пост ме връща много назад в детството. :D Ето и саундтрака към култовия за много лабилни тинейджъри "Плажът". Песента обаче е чудесна. Както и групата. *въздишка*

Иии солово изпълнение от Шазни. Не е зле.


5. MYA
Много симпатична млада жена с глас, сладък като захарен памук. И въпреки, че от творчеството и най-харесвам Case Of The Ex, слагам колаборация с Прас и Ол Дърти. Много пророчески клип, само ако знаеха навремето. :D


6. Ashanti
Е, Ашанти не е нищо специално, просто е хубава и пее добре. Както казах съм на ретро вълна и слагам стари неща, макар гледката на негър, ооблечен като циганин и свирещ на електрическа китара да ме смущава. Има от миналата година албум някакъв гледам, стигнал номер 2 в рнб класацията на Билборд. И някакви актьорски напъни има в Resident Evil: Extintion. E да е жива и здрава и да продължава да кълчи г... дупето. :)


7. Christina Milian.
И тя не е нищо специално, просто си казах, че ще ги докарам до номер 7. xD
Слагам и най-мръсния клип - буквално и преносно; играе мръсни танци и се хлъзга в нещо като машинно масло/катран. Сега разбирам откъде Corey Yuen си е взел идеята за мазните бойни сцени в първия Транспортьор. :D

Коментари

trakatumka каза…
Днес ми четеш мислите!!!! С малко свян ще си призная, че преди слушах много RnB(това беше баш в тийнейджърските ми години) и имената в поста плюс песничките ми навяват спомени, и то хубави:)WhAt?! Само липсват Destiny's Child според мен;)
Lu каза…
Дам, и аз отбелязах този пропуск, но от тях няма нито една Везна и нямах основание да ги включа в поста. :D

Популярни публикации от този блог

Честит ми рожден ден!

3 години trains in the night

Drab Majesty - Modern Mirror (2019)