ЧРД на... абе много са

Сигурно са раздавали купони за хляб и олио на тоя ден, бързали та бързали да се родят. Даже нямам място за всички и отбелязвам най-важните.

1. Легендарната Бриджит Бардо.
В своята младост, преди да почне да се бори за правата на мечките, е била - дето се казва - the shit.

Мисля, че всички днес се прехласват по Кейт Мост защото адски много прилича на горната дама. Следва един чудесен дует между нея и Серж Гейнсбърг (чиято щерка също е адски талантлива, друг път за нея). Ако се чудите защо песента ви е позната - Кайли Миног ползва семпъл от нея в своята Sensitized. Random trivia: истинската Бони Паркър е родена близо до Бриджит Бардо - на 1 октомври 1910.


2. Naomi Watts
Кака Наоми е актриса, станала известна за света с участието си във филми като Мълхоланд Драйв, 21 Грама, The Ring и прочее.


Не знаех как да я свържа с музиката, докато не прочетох следното:
Her father's manic laugh can be heard in Pink Floyd's "Speak to Me" and "Brain Damage" and her mother's comments can be heard in "The Great Gig in the Sky" and "Money" from The Dark Side of the Moon.



3. Hilary Duff
Актриса във второразрядни филми и поп певица.
 

Въпреки това е сладурана и ми е доста симпатична. Още повече откак чух долната песен от филма  War, Inc. , в който участва и който по някаква случайност е сниман в България. Долния клип е изваден от самия филм. Би трябвало да има официален клип, ама нещо не го намирам. Нищо, и така забавата е пълна.


4. Dita Von Teese
Дита е трудна за окачествяване. Появи се изведнъж отнякъде и стана всеобща любимка, макар някои все още да я наричат обикновена стриптизьорка.
 

Родена като Heather Renée Sweet, тя беше известна като жената на Мерилин Менсън. Сега е известна почти колкото него. Има я навсякъде - в клипове, модни списания, реклами, даже на бала на Виенската опера. С бившия си съпруг се запознава, когато той я кани да танцува в един от клиповете му. Това не се случва, но двамата в последствие се срещат все пак. И все пак успява да танцува в негов клип - появява се накрая с прочутото си изпълнение в чаша от мартини.

Marilyn Manson - Mobscene
Uploaded by clemeiro. - Click for more funny videos.

А да, щях да забравя. На тази дата е роден и Конфуций. Завършвам с произволна мъдрост от моя random Confucius wisdom generator:
"Wise man never play leapfrog with unicorn."


Коментари

Популярни публикации от този блог

Lana Del Rey - Born To Die (2012)

Ghost - Impera (2022)

Drab Majesty - Modern Mirror (2019)