Кого пропуснах? - част 1

Месеца с рожденичките мина, от събота официално почнаха скорпионите. Последните дни не съм писала за хубави рожденички, нещо не ми беше до това. Сега е редно да резюмирам.

1. Моята любимка и една от най-красивите жени, които съм виждала (макар и на снимка) - Гергана Полежанова. Как я бяха нарекли някъде... Най-добрата стока, която България някога е изнасяла. Дефилирала е за Армани, Ескада, Ги Матиоло,  Фере и разни други известни марки. За също толкова известни се е снимала. Друго, което много ми харесва в г-жа Полежанова-Данкинова е, че е член на МЕНСА. Дотук с мита за интелекта на красивите жени.



2. Изабел Гулар - позната още като един от ангелите на Victoria's Secret.
 Изабел е бразилка от италиански произход. Има нещо в тия бразилки, дето никоя друга нация го няма...




3. Терминаторката Kristianna Loken
Е, стана известна с ролята си в Терминатор 3, но аз я знам от едно време *фръц*. Играеше в един сериал средна ръка: "Mortal Combat: Conquest". Явно я харесват за "приказни" филми, играла е също в Bloodrayne и In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale.
 

4. Dannii Minogue - по-малката сестра на Кайли. Така и не разбрах защо името и се пише с 2 "i".
И тя като кака си е тръгнала от някакви телевизионни сериали и стигнала до пеене. Не се справя зле де - Who Do You Love Now, I Begin To Wonder и All I Wanna Do сме ги чували всички.
Ето един дует на сестри Миног. Май е по-добре без Роби Уилямс...


5. Kim Kardashian
Аз всъщност не знам как тая мома успя да стане известна. Първия ми сблъсък с нея беше в малоумието Disaster Movie, където половината филм с една приятелка се чудехме дали това не е Никол Шерцингер. Та имала някакви малки роли г-ца Кардашиян, къде в киното, къде в реалитита... но най-вероятно е станала известна с външността си. Има си хас...


random trivia: баща и - Робърт Кардашиан, е бил адвокат на О Джей Симпсън по време на делото му за убийство.

6. Фрида Пинто
Сладката индийка Латика от Беднякът Милионер. И тя няма дълга професионална биография, разни реклами за дъвки на Wrigley's, Шкода и Водафон. Ама с първия филм е уцелила кьоравото.





Коментари

cinemascrotum каза…
Всъщност Ким Кардашиан става звезда ето поради тази причина - http://zamunda.net/details.php?id=118752&hit=1 :)
Lu каза…
Оу... Е, това беше информативно. :D

Популярни публикации от този блог

Lana Del Rey - Born To Die (2012)

Ghost - Impera (2022)

Drab Majesty - Modern Mirror (2019)